De gietvloer wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen en het feit dat deze vloeren in elke kleur af te werken zijn is daar ongetwijfeld één van de redenen van. Vroeger waren dit type vloeren vaak alleen maar in een paar standaard kleuren af te werken. Een gietvloer kan je bijvoorbeeld zelf in het wit laten aanbrengen. De Gietvloer Prijs blijft hetzelfde als je een witte kleur kiest.

Een witte gietvloer

Een witte gietvloer wordt tegenwoordig opvallend vaak toegepast. Witte vloeren staan bijvoorbeeld mooi in winkels en showrooms bijvoorbeeld. Een witte gietvloer wordt door particulieren ook wel eens in badkamers geplaatst omdat het een prachtige frisse uitstraling aan de badkamer geeft.

Nog veel meer mogelijkheden

Er zijn nog veel meer mogelijkheden met gietvloeren, eigenlijk is deze keuze tegenwoordig eindeloos omdat u het in uw eigen kleur en stijl kunt laten afwerken. Mocht u zich later toch bedenken dan kan er zelfs een extra laag aangebracht worden met een nieuwe kleur!

Veel voordelen!

Naast de uitgebreide keuze en eindeloze mogelijkheden biedt de gietvloer nog veel meer voordelen zoals het gemak in het onderhoud bijvoorbeeld. Door het feit dat deze vloeren naadloos gelegd worden is het onderhouden erg gemakkelijk!

Comments zijn uitgeschakeld.