Beton: een veelzijdig materiaal

Hou jij van een tikkeltje stoer in je interieur? Zorg dan voor robuuste grootste accessoires en industriële accenten. Een prachtig robuust materiaal dat jouw interieur meteen een stoere uitstraling geeft is beton. Dit geeft jouw woning een rauwe uitstraling, die toch sfeervol is. De grijze kleur van beton kenmerkt zich door de rustige uitstraling die het creëert. Hierdoor kun je met accessoires, meubels en andere kleuren je eigen hand leggen aan het interieur. Met beton kan namelijk elke gewenste stijl gecreëerd worden.

Beton in je hele huis …

Door subtiel wat beton toe te voegen aan je interieur, kun je het toepassen in je hele woning. Het leuke aan beton is dat het niet gauw verveeld. Kies bijvoorbeeld voor een aanrechtblad van beton in je houten keuken, een douchewand van Beton Ciré in je strakke badkamer en betonnen vazen als woonaccessoires in je woonkamer. Combineer beton met metaal voor een industriële look of maak het geheel juist wat warmer door het te combineren met zacht textiel of hout.

… zelfs op de vloeren

De echte trend van dit moment is beton op de vloer. Voor een prachtig en duurzaam resultaat is het wel belangrijk om de juiste aanbieder te kiezen. Stone Gietvloeren is dé specialist als het gaat om betonnen gietvloeren. Een gietvloer is niet alleen een lust voor het oog, maar is ook erg makkelijk te onderhouden, omdat ze compleet naadloos zijn. Bovendien zijn ze duurzaam en gaan erg lang mee. Binnen de gietvloeren zijn er twee verschillende soorten te onderscheiden: de cementgebonden gietvloer en de kunststof gietvloer (polyurethaan). Elke vloer heeft zijn eigen speciale uitstraling en kenmerken.

Creëer je eigen interieur met beton

Enthousiast geworden over het materiaal beton? Bedenk dan goed waar je dit materiaal zou willen toepassen: op de wand, vloer, meubels of accessoires. Zorg er in ieder geval voor dat het geheel in balans is en past bij de rest van je interieur.

 

Uncategorized

Comments are disabled.