Een mooie gietvloer aanbrengen begint altijd met een goede ondergrond. Een stevige ondergrond is de basis voor een gietvloer die in de gewenste kleur gelegd kan worden. Gietvloer worden steeds vaker toegepast is woningen omdat het een moderne maar toch sfeervolle uitstraling aan een interieur geeft. Andere vloeren zoals de marmoleum vloer worden tegenwoordig vervangen door de gietvloer en dat is niet voor niets.

Betonlook gietvloeren

De betonlook gietvloeren zijn een speciaal type gietvloeren die worden aangebracht op een betonnen ondergrond. Deze praktische vloeren bieden super veel voordelen en zijn geschikt voor zowel woningen als bedrijfspanden. Dit zijn onze zogenaamde betonlook gietvloeren. Deze gietvloeren zijn gemaakt van kunststof maar het lijkt alsof het een betonvloer is. Deze uitstraling is vaak mooier bij werkruimtes bijvoorbeeld.

De Betonlook gietvloer biedt nog veel meer voordelen. Zo gaan de vloeren super lang mee en is onderhoud zeer eenvoudig. De betonlook gietvloeren worden bovendien naadloos afgewerkt waardoor er geen vocht en stof binnen kan komen. Ook zijn deze vloeren prima aan te brengen in combinatie met vloerverwarming.

Uncategorized

betonlookgietvloertips

Comments are disabled.