Epoxyvloeren voor een parkeergarage

De vloer van een parkeergarage krijgt dagelijks veel te verduren. Dag in dag uit rijden er zware voertuigen overheen en wordt de vloer aangetast door olie en uitlaatgassen. De trillingen en schokken zorgen er tevens voor dat de vloer wordt aangetast. Veel parkeergarages kiezen dan ook voor een kunststof vloer; een epoxy gietvloer.

Epoxyvloeren kunnen enorm zwaar belast worden en zijn slijtvast. Epoxyvloeren zijn leverbaar in allerlei kleuren, waardoor bezoekers van parkeergarages zich ook meer op hun gemak zullen voelen, aangezien er geen daglicht is in een parkeergarage. Veel mensen voelen zich om deze reden niet echt veilig in een parkeergarage, een kunststof vloer kan iets van dit ongemak wegnemen. Een bijkomend voordeel van epoxyvloeren is dat verkeertekens in de vloer verwerkt kunnen worden, zoals bijvoorbeeld routeringspijlen.

Voordelen van een Epoxygietvloer

Parkeergarages kiezen steeds vaker voor een kunststofvloer door de vele voordelen. Zo hebben gietvloeren van nature een geluiddempende werking, maar er kan zelfs een extra toplaag overheen gelegd worden waardoor de geluiddemping nog beter wordt. De vloeren zijn enorm onderhoudsvriendelijk, omdat ze gegarandeerd vloeistofdicht en naadloos zijn. Daarnaast zijn gietvloeren veilig, slijtvast, stofvrij en leverbaar in talloze kleuren.

Perfect voor de industrie

Naast het gebruik in parkeergarages worden epoxy vloeren voornamelijk gebruikt in industriehallen, fabrieken, opslagruimtes, magazijnen, werkplaatsen en bouwmarkten. Omdat de vloer uitgerust is met een hoge stootbelasting gaat de vloer lang mee, vaak wel een leven lang. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te houden, wat ideaal is in ruimtes waar dag en nacht gewerkt wordt en waar veel mensen over de vloer komen. Omdat epoxy gietvloeren in allerlei kleuren geleverd kunnen worden, past het bij elke bedrijfsuitstraling. Naast de verschillende kleuren kan er ook gekozen worden voor een glans of mat afwerking. De epoxy gietvloer heeft in het begin altijd een hoogglans uiterlijk. Op verzoek kan dit mat afgewerkt worden. Vraag gelijk een Gietvloer Offerte aan.

Uncategorized

Comments are disabled.