Vijf redenen om te kiezen voor laminaat

Laminaat, dat is toch goedkoop en lelijk? Neen! Hier zijn 5 redenen om voor een laminaatvloer te kiezen in plaats van dure parket.

1. Een laminaatvloer ziet er uit hoe je zelf wil

Een laminaatvloer kan je al halen vanaf 5 euro per vierkante meter maar dat betekent niet dat die er ook zo moet uitzien. Laminaatvloeren kan je in verschillende diktes, kleuren en patronen kiezen. Wil je niet zomaar een plankenvloer? Visgraatlaminaat en tegelmotief vind je ook. Of wat dacht je van een mooie witte vloer. Leef je uit en kies een van de vele mogelijkheden.

2. Een laminaatvloer leg je lekker zelf

Oké, de laminaatvloer is mooi en goedkoop, maar het plaatsen is toch duur? Nee, want laminaatvloeren plaats je snel en gemakkelijk zelf. Met een verstekbak en zaag kom je al een hele eind. Voorzie enkele vrienden en puzzel gezellig samen je laminaatvloer bijeen. Je hebt geen IKEA handleiding van 20 pagina’s nodig om je laminaatvloer te leren leggen. Er staan op YouTube verschillende filmpjes die op minder dan 5 minuten de hele plaatsing uitleggen van A tot Vloer.

Nadat je laminaatvloer gelegd is, timmer je vlug je plinten vast en je loopt er meteen op zonder problemen. Geen nabehandelingen, geen grote schuurmachines en dergelijke. Laminaatvloeren worden altijd voorzien van een beschermfolie tijdens de productie.

3. Een laminaatvloer vergt weinig onderhoud

Die beschermfolie heeft een nut. Je laminaatvloer kan daardoor tegen een stootje en maak je zo weer schoon. Rode wijn gemorst tijdens een feestje? Kuis het op na je kater. Dankzij de folie trekt de vlek er niet in en Swiffer je het zo weer proper.

Traditioneel dweilen is not-done met je laminaatvloer, stofzuigen en een licht vochtige doek is alles wat jouw mooie vloer nodig heeft om weer te schitteren.

4. Een laminaatvloer staat overal

In de slaapkamer, in de woonkamer, zelfs in de keuken. Je laminaatvloer hoort thuis op elke plek. Mix en match verschillende vloeren door je hele huis.

5. Een laminaatvloer neem je mee

Klik je laminaatvloer los en neem hem mee naar je volgende woonst. Zo heb je jouw lievelingsvloer terug in je slaapkamer en voel je jezelf zo weer thuis. Zuinig hé, zo’n laminaatvloer.

Maar als je toch je laminaatvloer weer beu bent, koop je toch gewoon een nieuwe? Een laminaatvloer hoeft niet duur te zijn. Het is nooit te laat voor laminaat!

Uncategorized

Comments are disabled.