De aanschaf van een gietvloer vraagt om enige concentratie. Er bestaan allerlei soorten gietvloeren, waarbij de variatie hem vooral zit in de kleur en het gebruik van materiaal. Het prijsverschil onder leveranciers is groot en het is dan ook aan u om de juiste afweging te maken. In dit artikel krijgt u een indicatie van de prijs per vierkante meter.

Vloeroppervlakte in relatie tot de prijs

Het gieten van een vloer vindt plaats in verschillende lagen en dat vraag om enig geduld. Bij de ene gietvloer is een vloer met drie lagen voldoende, terwijl er in andere gevallen tot acht verschillende lagen nodig zijn. U begrijpt dat dit een sterke invloed heeft op de prijs van een gietvloer.

Wanneer de dikte van een gietvloer is bepaald is het belangrijk om het oppervlak onder de loep te nemen. Als vanzelfsprekend neemt de absolute prijs toe bij een groter oppervlak, maar relatief gezien wordt een gietvloer voordeliger wanneer u een grotere oppervlakte afneemt. U kunt rekenen op een prijs van €30,- tot €90,- per vierkante meter. Polyurethaan is de duurste variant, Epoxy is al een stuk voordeliger en steentapijt is het goedkoopst.

Gietvloer offerte aanvragen bij een specialist

Bent u benieuwd naar de prijs die een specialist rekent? Dan is het verstandig om tegelijkertijd verschillende offertes aan te vragen. Bij Gietvloer Rotterdam bijvoorbeeld. Op deze manier krijgt u een beeld van de mogelijkheden en de kostprijs van een gietvloer. Onderhandel wanneer dat nodig is en speel verschillende aanbieders desnoods tegenelkaar uit om tot de juiste prijs te komen.

Uncategorized

Comments are disabled.