Een coatingvloer bestaat uit 2 lagen: een primerlaag en een afwerklaag. Doordat de coatingvloer een dunnere laagdikte heeft zijn de kosten een stuk lager dan bij een kunststof gietvloer en word dan ook vaak gebruikt als er minder eisen aan een vloer worden gesteld.

Samenstelling coatingvloer

Een coatingvloer word gemaakt op basis van een oplosmiddelvrije twee componenten epoxy hars en is daardoor geschikt als duurzame naadloze vloerafwerking van cement, beton, egalisatie en anhydrietvloeren. Door de mix van verschillende materialen krijg je een zeer sterke vloer.

Nog meer voordeel

Verder is de coatingvloer sterk en slijtvast, hygiënisch, gemakkelijk in onderhoud, naadloos, vochtbestendig en is in iedere kleur leverbaar. Je kan zelfs een eigen afbeelding toevoegen als je wil.

Ontdek woonbeton

Woonbeton is een andere vorm en wordt opgebouwd in meerdere lagen en de betonlaag bestaat uit een betonkleur. Woonbeton heeft van zichzelf het echte robuuste en wilde betondesign. Wie op zoek is naar een woonbeton vloer kiest juist daarom voor echt woonbeton. Woonbeton vloeren zijn mooi, hebben een echt betonlook uiterlijk, zijn minimalistisch en hebben een warme uitstraling en worden helemaal naadloos als sterke designvloer gelegd.

Comments zijn uitgeschakeld.