Het feit dat een PU gietvloer niet over naden beschikt zorgt er voor dat deze niet alleen uiterst hygiënisch is, daarnaast zult u op vlak van onderhoud niet veel tijd hoeven te verliezen. De PU gietvloer kan dan ook zeer eenvoudig worden gereinigd door enkel en alleen gebruik te maken van een stofzuiger of een dweil in combinatie met lauw water. Probeer het gebruik van echt warm water steeds zoveel mogelijk te vermijden. Door gebruik te maken van water met een hoge temperatuur kan deze zich namelijk aftekenen op de vloer en dat kan gedurende enkele dagen zichtbare sporen nalaten. Daarnaast kan het gebruik van warm water scheuren veroorzaken in een gietvloer en ook dat zult u uiteraard graag willen voorkomen.

Gietvloer Amsterdam

Een lokaal bedrijf waar u terecht kan om een gietvloer te laten aan te brengen. Dit bedrijf is ook actief in andere grote plaatsen zoals Gietvloer Amsterdam en Rotterdam bijvoorbeeld.

Welke materialen kiest u

Wanneer u heeft beslist om een gietvloer in uw huis te laten plaatsen zijn er diverse zaken waar u maar beter rekening mee kan houden. In eerste instantie zult u bijvoorbeeld moeten bepalen van welk materiaal u gebruik wenst te maken. Er zijn tegenwoordig gietvloeren uit verschillende materialen terug te vinden op de markt waarvan de gietvloer vloeren en de polyurethaan gietvloeren het bekendst zijn. Na het materiaal zult u echter ook moeten bepalen welke kleur uw gietvloer zal krijgen en die keuze is belangrijker dan u denkt. Daarnaast is de gietvloer prijs natuurlijk ook van belang, u kan kiezen voor een goedkope gietvloer maar de kwaliteit kan dan tegenvallen. In ieder geval zult u, uw keuze op dit vlak grotendeels willen laten afhangen van uw interieur, want ook deze zal een zeer belangrijke rol spelen.

Comments zijn uitgeschakeld.