Grote verbouwingen aan uw kantoor kunnen nog wel eens duur uitvallen. Vervanging kan veel kosten. Een nieuwe vloer is hier geen uitzondering op. Toch kan de gietvoer prijs voor uw kantoorruimte reuze meevallen. De prijs kan namelijk net zo flexibel zijn als de vloer zelf.

Oppervlakte van uw werkvloer

Als ondernemer wilt u graag zo effectief mogelijk werken. Dit geldt niet alleen voor uw eigen werkzaamheden. Ook wanneer u onderhoudskosten heeft wilt u deze zo laag mogelijk houden. Het overwegen van een woonbeton is daarom de moeite waard. Deze wordt namelijk goedkoper naar mate de totale oppervlakte groter wordt. Kantoren zijn immers vaak groter van omvang. De prijs staat dan ook in verhouding tot het aantal vierkante meters. Dit geldt vaak ook voor woningen. Al zijn woonkamers van nature vaak al iets kleiner. Dat neemt niet weg dat er dus ook door particulieren geld te besparen valt.

Vele te bieden

Een gietvloer heeft u veel te bieden. Zo is hij bijvoorbeeld in veel kleuren te krijgen. Vaak is het ook mogelijk om er wat extra design aan te doen. Bijvoorbeeld door uw bedrijfskenmerken aan te brengen. Gietvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast zijn ze slijtvast en geluiddempend. En als u twijfelt over de veiligheid, dan zijn ze met een antislip laag te bewerken. De vloer is dus volledig aan te passen aan de wensen die u heeft. Of dit nu zakelijke wensen zijn, of in uw woning. Door de verschillende soorten vloer te bekijken kunt u de ideale ondergrond vinden.

Comments zijn uitgeschakeld.