metaal

Mocht u uw pand of woning in Nijmegen een nieuwe uitstraling willen geven. Dan kunt u overwegen om een nieuwe dak- en gevelbekleding te laten plaatsen van metaal. Metaal zorgt ervoor dat uw pand een karakteristieke uitstraling krijgt. Uw dak en gevel wordt hierdoor geïsoleerd. De vraag naar metaal Nijmegen is ook behoorlijk gestegen de afgelopen tijd. Dit komt vooral doordat veel diverse metaalsoorten beschikbaar zijn. Een enkeling hiervan zijn aluminium zink of lood.

Architecten in Nijmegen kiezen steeds vaker voor zetwerk op maat

Zetwerk op maat is niet meer weg te denken uit de straatbeeld van Nijmegen. Het is een mooie oplossing voor uw dak en gevel. Zetten is een algemene term voor het ombuigen van een plaatmateriaal. Dit gebeurt middels een zetbank, kantbank of bankschroef. Hiermee kan een metaalbewerker haakse of ronde hoeken aanbrengen in het materiaal. U krijgt daardoor een product dat op maat gemaakt is voor uw dak. Bij zetwerk hoeven de materialen niet aan elkaar gelast te worden. U zal daardoor tijd besparen en een nettere afwerking overhouden.

Zink kan voor diverse producten worden toegepast

Zink zien we in Nijmegen de afgelopen jaren steeds populairder worden. Gezien dit een product is dat zich eenvoudig laat bewerken kunnen er veel diverse producten van gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan dakranden, dakgoten, waterslagen en afdekkappen. De vraag voor zink neemt toe omdat het een ontzettend lange levensduur heeft. U kunt met een zinken dakgoot wel 50 jaar mee vooruit. En het grote voordeel is dat het na al deze jaren nog steeds zijn eigenschappen behoud en niet broos wordt. Hierdoor heeft u lang geen omkijken meer naar uw dak- en gevelbekleding. Een ander voordeel is dat zink 100% recyclebaar is wanneer het aan de einde van zijn levensduur zit.

Meer informatie nodig?

Bent u opzoek naar een deskundig bedrijf voor uw metaalbewerking Nijmegen? Of wilt u weten wat een nieuwe dak- en gevelbekleding van metaal voor uw pand of woning kan doen? Ga dan eens langs bij een metaalbewerkingsbedrijf bij u in de buurt. In de regio Eindhoven zijn er veel bedrijven te vinden die u hiermee verder kunnen helpen. Een vakspecialist kan met u meekijken naar uw pand of woning en u adviseren op basis van uw wensen. U kunt hier terecht als u niet weet welke metaalsoort u wilt gebruiken. Ieder professioneel metaalbewerkingsbedrijf heeft een machinepark in eigen beheer. Daardoor kunnen ze vrijwel altijd een flexibele service voor u aanbieden.

Comments zijn uitgeschakeld.