Om een sport eerlijk te laten verlopen is belijning van groot belang. Vooral bij sporten met ballen is het belangrijk om te zien of de bal in of uit het veld is, welk van de teams nu aan zet is en vanaf welk punt. Van den Berg Markeringen voorziet in sportbelijning in zalen en op sportvelden. Door jarenlange ervaring weten zij hoe je de perfecte belijning krijgt op een hobbelig grasveld of een kaarsrechte vloer in de gymzaal.

Voor iedere sport andere belijning

Zoals iedereen eigenlijk wel weet, bestaat er voor iedere sport een andere sportbelijning. Zo heeft een basketbalveld een andere grote en met andere vlakken dan een voetbalveld. Wat veel mensen echter niet weten is dat ieder sportveld ook een andere kleur belijning heeft. Denk maar terug aan de gymzaal van vroeger, waar veel verschillende kleuren lijnen door elkaar liepen. Van den Berg Markeringen weet als geen ander sportbelijning aan te brengen voor ieder gewenst speelveld. Of dat nou tennis, volleybal, korfbal of hockey is, Van den Berg Markeringen weet hoe het moet!

We beschikken over verschillende soorten verf, zodat we op ieder gewenste ondergrond belijning kunnen aanbrengen. De droogtijd is kort en de verf is duurzaam, waardoor je er een lange tijd mee vooruit kunt. Het enige dat nu nog nodig is om de sport goed te laten verlopen, is een eerlijke scheids!

Zelf doen of laten doen?

Van den Berg Markeringen staat ten alle tijden voor je klaar om je sportveld, magazijn of oplaadzone voor elektrische auto’s te belijnen en markeren. Ook kun je gemakkelijk zelf belijning aanbrengen! Heb je zelf de tijd om de belijning voor de gymzaal of voor op het voetbalveld aan te leggen, bestel dan een pot verf in de gewenste kleur! Mocht je toch geen zin hebben om de handjes zelf uit de mouwen te steken, neem dan contact op met van den Berg Markeringen voor advies op maat en hoge kwaliteit!

Comments zijn uitgeschakeld.