De prijs van een gietvloer verschilt omdat deze wordt bepaald aan de hand van uw wensen en de ruimte die het betreft. Meestal zit de gietvloer prijs rond de 50 euro per vierkante meter.

Hoe lang gaat de gietvloer mee?

Dit hangt enigszins af van het type gietvloer. Een gietvloer gaat bijvoorbeeld minder lang mee dan een PU gietvloer. Een gietvloer kan een leven lang mee gaan bij goed onderhoud!

Waarom een gietvloer kiezen?

Er zijn vele redenen om voor een gietvloer te kiezen. Zo gaan deze vloeren lang mee door de ijzersterke coating lagen. Ook het onderhoud is een fluitje van een cent. Door de naadloze afwerking hoeft u de vloer alleen te dweilen en te stofzuigen.

Kunt u het zelf doen?

Bent u een beetje handig en heeft u een nieuwe vloer nodig? Met de informatie in dit artikel en op onze website wordt een gietvloer zelf doen een koud kunstje. Uiteraard kan u een hoop geld besparen als u zelf uw gietvloer gaat aanbrengen.

De juiste materialen

Het juiste gereedschap is het halve werk en dat geldt ook voor de gietvloer. Als u het zelf wilt doen dan kan u bij de woonbeton website terecht bijvoorbeeld. Hier vindt u altijd een breed aanbod aan materialen en het gereedschap dat nodig is om een gietvloer aan te brengen. Op de Epoxywinkel.nl vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft om uw eigen vloer aan te brengen en af te werken. Zo vindt u hier ook coatingverf om de gewenste kleur aan te brengen bijvoorbeeld.

Comments zijn uitgeschakeld.