Waarschijnlijk heeft u de vloeren in een parkeergarage wel eens mee gemaakt. Vaak zijn dit traditionele cementvloeren die vies worden en stof verzamelen. Er zijn echter ook andere opties om een vloer in een parkeergarage aan te brengen. U kunt hiervoor ook een vloercoating kiezen bijvoorbeeld. In dit artikel vertellen we u meer over de vloeren die u voor een parkeergarage kunt kiezen.

Vloercoating Garage

De beste oplossing voor een parkeergarage is een vloercoating. Dit type parkeergarage vloer biedt namelijk veel voordelen voor de parkeergaragehouders en de eindgebruikers. Het grootste voordeel van parkeergarage vloer is ongetwijfeld de stevigheid en levensduur. Een vloercoating is ijzersterk en bovendien ook nog eens gemakkelijk in het onderhoud.

Parkeergarage vloeren

Voor een parkeergarage bieden onze coatingvloeren nog meer voordelen. Zo zijn deze vloercoatings anti slip. De eindgebruiker zal daardoor niet snel wegslippen. Er blijven ook geen sporen van banden achter op de vloer. Bovendien zijn is onze parkeergarage vloer afwerking bestand tegen vervelende chemicaliën zoals benzine bijvoorbeeld. Klik op de links om meer te ontdekken!

Comments zijn uitgeschakeld.