Veel mensen vragen zich af waarom de verschillende gietvloer bedrijven zo veel verschillende prijzen hanteren. Als je op zoek gaat naar de kosten en de prijs van een gietvloer zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Wanneer u overstapt op een gietvloer is het altijd raadzaam om bij meerdere bedrijven een vrijblijvende offerte aan te vragen zodat u kunt zien welk bedrijf de beste gietvloer prijs voor u kan maken. Let er wel op dat de goedkopere gietvloeren vaak ook worden samengesteld uit goedkopere materialen en daardoor wellicht minder lang mee gaan. Laat u hierover adviseren door uw gietvloer specialist en geef aan hoe lang de vloer in uw visie mee zou moeten gaan. Check ook eens een gietvloer website voor meer informatie.

De prijs van de gietvloer bepalen

De prijs van een gietvloer wordt doorgaans bepaald aan de hand van verschillende factuur zoals de afmetingen en de dikte van de vloer. Hoe groter de ruimte is waar de vloer is komt, des te lager zal de prijs per vierkante meter zijn. De materialen en het arbeid zijn het grootste onderdeel van de kostprijs van een gietvloer.

Verschillende prijzen

Als u gietvloer offertes aan gaat vragen dan zult u ongetwijfeld ondervinden dat er veel verschillende prijzen worden gehanteerd. Een gietvloer is er bijvoorbeeld voor 40 tot 100 euro per vierkante meter.

Comments zijn uitgeschakeld.