Nog niet iedereen is vandaag de dag bekend met de gietvloer. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een vloer die niet wordt gelegd, maar gegoten. Het is een vloeibare substantie die op een vlakke ondergrond wordt gegoten. Na het uitharden ontstaat er zo een prachtig, strakke vloer. De vloeibare substantie is als verf en kan dus in iedere kleur worden gemaakt. Wist je dat een gietvloer in werkelijk iedere ruimte van het huis mogelijk is? Wij leggen je uit waarom.

 

Een gietvloer in woningen

Een gietvloer in huis is iets waar sommige mensen nog aan moeten wennen. In eerste instantie was een gietvloer voor sportcomplexen, de gezondheidszorg en grote bedrijven. Ook in magazijnen komt de vloer regelmatig terug. Toch kan het nu ook in huis! Niet iedere vloer is hetzelfde, dus zal die voor in huis wat zachter en lekkerder aanvoelen dan die in een magazijn.

 

Woonkamer

De woonkamer is een ultieme ruimte voor de gietvloer. Deze ruime kamer oogt dan ook nog eens groter. De vloer is naadloos, dus kan er geen vuil tussen komen. Daarnaast kan laminaat soms scherpe stukjes hebben en voelen tegels koud aan. Met een gietvloer is dit niet het geval. Je kunt hier zonder schoenen echt leven. Zelfs de kinderen! Door een eigen unieke kleur te kiezen, past hij perfect bij jouw woonkamer.

 

Badkamer

Zelfs in de badkamer is deze vloer toe te passen. Sterker nog, zelfs aan te raden. Een badkamer schoonhouden is geen pretje en badkamertegels zijn eigenlijk al niet eens meer van deze tijd. In de vloer kunnen doucheputjes en -goten worden verwerkt, waardoor dit naadloos op elkaar overloopt. Door een strakke vloer te gieten, wordt het een waar paradijs om te genieten. Een frisse wind door je badkamer en je hebt een eigen relax-plekje.

 

Keuken

De voordelen van de gietvloer komen in de keuken al helemaal tot zijn recht. Omdat de vloer perfect is schoon te maken, maakt het niet uit wat je er op knoeit. Ook is de vloer brandwereld, dus zal een vlam in de pan niet gauw uit de hand kunnen lopen.

 

Waar wacht je nog op? Van Hollandse Bodem beantwoordt graag al je vragen én voorziet je van jouw nieuwe vloer.

Comments zijn uitgeschakeld.