Wil je je tuin, patio of erf meer groen en kleur geven? En heb je geen zin om daarvoor te graven en te tuinieren? Een bloembak is een prima oplossing om je planten in te zetten. Door zijn decoratieve vorm en materiaal geeft hij bovendien een extra element aan je tuin. Bij Sierbetononline.nl kan je bloembakken kopen in elke maat of vorm die je je voor kan stellen. Ze zijn duurzaam, handig en mooi en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Zoek nu in de webshop van Sierbetononline.nl naar de bloembak die jouw buitenterrein helemaal compleet maakt.

De voordelen van bloembakken

Bij Sierbetononline.nl vind je bloembakken in veel verschillende vormen. Rond, vierkant, langwerpig en veel exotische vormen zijn mogelijk. Ook kan je bloembakken in buitengewoon grote formaten bestellen. Dat is handig als je je terrein wilt decoreren met boompjes en die niet direct in de grond wilt zetten. Voor een tuin met verharde oppervlakten of een terras zijn bloembakken ook de aangewezen oplossing. Ze beperken de kluit van de planten tot de bak en kunnen eenvoudig vervoerd worden als dan nodig is.

Welke materialen voor bloembakken zijn er?

Afhankelijk van je voorkeuren en behoeften kan je bij Sierbetononline.nl uit veel natuurlijke en kunstmatige materialen kiezen. Grote favorieten zijn op dit moment hout en beton. Een bloembak van stevig hout (steigerhout, teak) heeft een mooie look, kan tegen vorst en is stabiel. Beton en betoncomposieten zijn zwaar, maar oersterk en hebben een aangenaam uiterlijk. Natuurstenen bakken zijn heel exclusief en bijzonder. Bloembakken van kunststof hebben de voordelen dat ze betaalbaar zijn en niet veel wegen. Bijzonder zijn de bakken van de kunststof EPS, een kunststof verwant van polystyreen. Deze kunnen makkelijk op maat gemaakt worden en voorzien van bedrukking, een zitelement of reliëf.

Kies voor een bloembak van Sierbetononline.nl en profiteer van kortingen

Met een bloembak van Sierbetononline.nl krijg je een duurzaam en goed product in je bezit. Toch zijn de prijzen van de webshop competitief. Je krijgt bovendien fijne kortingen als je een grote bestelling doet of namens een bedrijf bestelt. Ook wordt je bestelling gratis verzonden als het aankoopbedrag minimaal  € 375,- exclusief is.

Comments zijn uitgeschakeld.