Een vloer moet er mooi uitzien. Veel belangrijker nog is het dat een vloer lang mee gaat. Quickstep laminaat vloeren zijn daarom een favoriet bij veel eigenwoningbezitters. Deze ondergrond is namelijk bewezen slijtvast en is bestendigd tegen zogenaamde slijtage door het leven. Wie een goede vloer zoekt komt dan ook bijna altijd bui Quickstep uit.

Wat is laminaat?

Veruit het overgrote deel van de vloeren in Nederland zijn van laminaat. Sinds de introductie vier decennia geleden is de vloer van meerdere lagen snel populair geworden. Dat komt vooral omdat hij zowel sterk en stevig als mooi is. Door de verschillende lagen kan mooi materiaal worden gebruikt dat goed beschermd wordt. De bovenste laag is bijvoorbeeld bestendigd tegen slijtage en tegen hitte. Terwijl de laag eronder voor het design zorgt. De derde laag is de kern en zorgt voor stevigheid. De onderste laag is er om met de druk om te gaan. Er wordt immers voortdurend druk door u zelf, maar ook door uw meubels uitgeoefend.

In één keer klaar

De reden waarom quick-step zo populair is, is dat de vloeren van bewezen topkwaliteit zijn. Het bedrijf durft dan ook met gemak een garantie van 25 jaar af te geven op zijn producten. Dat het marktleider is betekent echter niet dat er stilgezeten wordt. Door innovatie wordt namelijk nog altijd ontwikkeling in de markt voor laminaat waargenomen. U kunt er dus van op aan dat u de laatste nieuwe techniek in huis haalt. U bent daarmee in een keer klaar voor langere periode.

Comments zijn uitgeschakeld.