Als u op zoek gaat naar een gietvloer bedrijf dan zult u al snel ervaren dat de prijzen van de verschillende bedrijven behoorlijk kunnen verschillende prijs van een gietvloer ligt meestal tussen de 50 en 100 euro. Een goedkopere gietvloer of vloercoating is ook wel te vinden maar die zullen niet de levensduur van een echte gietvloer halen. In dit bericht geven we u wat meer informatie over de redenen waarom de gietvloer relatief duur is en waarom er verschillende in de gietvloer prijzen zijn.

Hoe is de prijs opgebouwd?

De prijs van een gietvloer is opgebouwd uit een aantal factoren die we hier op een rijtje zetten. De grootste kostenpost bij het maken en aanbrengen van gietvloeren is het materiaal en de arbeid die er nodig is. De gietvloer bestaat namelijk uit drie lagen en ook nog verf. Hoe beter de materialen zijn, hoe hoger de gietvloer prijs is.

Verschillende gietvloer prijzen

Zoals  hierboven beschreven is bestaat de gietvloer prijs uit een mix van factoren. De verschillen in de gietvloer prijzen komen dan ook vaak doordat er het verschil in kwaliteit van de materialen.

De gietvloer prijs wordt eigenlijk altijd per vierkante meter berekend. Vraag meer gietvloer offertes aan om de beste prijs te vinden! Kijk ook eens op vloercoating discount voor meer informatie en een goedkope vloer!

 

Comments zijn uitgeschakeld.