Wanneer u op zoek bent naar een duurzame vloersoort dan kunnen wij de gietvloer adviseren. Veel mensen kiezen toch nog voor de betonvloer vanwege de uitstraling dat deze vloer heeft. Echter heeft de constructie van beton aardig wat nadelen ten opzichte van de gietvloer. En kunnen we voor de gietvloer alvast meegeven dat we deze een volledige betonlook kunnen geven met de voordelen van de gietvloer. Win-win, toch? Ontdek de voordelen en bezoek een lokale specialist zoals Gietvloer Amsterdam bijvoorbeeld!

Gietvloeren zijn waterdicht, geluidsdempend, gaan lang mee en zijn volledig naar wens te kleuren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een betonlook te geven aan de gietvloer zodat u het beste van beide werelden kunt genieten. Nog meer voordelen weten? Lees verder!

• Een gietvloer is slijtvast en stofvrij waardoor het perfect is schoon te maken;
• Gietvloeren zijn in eindeloos trendy kleuren te plaatsen waardoor de vloer naadloos is aan te sluiten op uw interieur;
• De gietvloer is naadloos waardoor het de ruimtes optisch vergroot.

Belangrijk verschil met beton

Nog een belangrijk verschil met beton is het feit dat beton erg hard is en daardoor ook risicovol op de werkvloer en in huis. Een val kan vrij eenvoudig voor ernstig letsel zorgen. Gietvloeren gemaakt van polyurethaan (PU) zijn elastisch, we zien ze bijvoorbeeld veel terug in de gymzaal, waardoor dit risico sterk wordt verminderd. Met andere woorden is de gietvloer dus veiliger dan beton. Een belangrijk verschil, dat voor u nét dat beetje verschil kan maken.

Ook in België vindt u tegenwoordig specialisten zoals Gietvloer Antwerpen die u kunnen helpen!

Comments zijn uitgeschakeld.