Bent u met de verbouwing bezig en vindt u dat de vloer ook wel eens aan vervanging toe is? Overweeg dan eens om gebruik te maken van een specialist zoals Gietvloer Dordrecht. In deze plaats hoeft u niet meer lang te zoeken naar een vakman die een nieuwe vloer kan aanbrengen of uw huidige vloer kan renoveren.  Het grootste voordeel is de lange levensduur van de gegoten vloeren, deze kunnen vele tientallen jaren mee gaan en dan hoeft u niet eens veel tijd aan het onderhoud te besteden!

De lange levensduur

Hoe lang gaat een normale vloer mee zoals hout en laminaat? Dit zal waarschijnlijk slechts tien jaar zijn als u er goed mee om gaat. Dan moet de vloer toch alweer vervangen worden omdat er bijvoorbeeld duiken of krassen in zijn gekomen. Met een gietvloer heeft u dit probleem een stuk minder. Deze vloeren zijn namelijk keihard en bestaan uit meerdere lagen, een duik zal daarom niet snel ontstaan en een kras is zo verholpen.

Het gemak in onderhoud

Als uw vloer wel vies wordt of beschadigd raakt dan biedt de gietvloer ook uitstekende oplossingen. Zo kan er eenvoudig een nieuwe laag aangebracht worden. Het schoonmaken bestaat uit slechts dweilen en af en toe even stofzuigen.

Ontdek de voordelen zelf

Heeft u genoeg gelezen en wilt u de vloeren wel eens met uw eigen ogen komen bekijken? Kom langs bij Gietvloer Amsterdam en laat u verassen door het complete aanbod.

Comments zijn uitgeschakeld.