Een gietvloer is ideaal voor werkelijk alle ruimtes in uw woning of bedrijf. Ook voor de badkamer is een gietvloer de perfecte vloer. Gietvloeren zijn naadloos en volledig vloeistofdicht. Zo kunt u rustig en ontspannen douchen en baden, zonder omkijken naar uw vloer. Daarnaast zorgt een gietvloer in uw badkamer ook nog eens voor een prachtige moderne uitstraling en een gevoel van luxe. Bang dat u met zo’n strakke vloer uitglijdt in uw badkamer? Dat is niet nodig. De gietvloer kan namelijk afgewerkt worden met een speciale antislip toplaag.

Hygiëne met een gietvloer in uw badkamer

Een gietvloer is de meest hygiënische vloer die u kunt kiezen voor uw badkamer. Doordat deze vloer geheel naadloos is, is het schoonmaken zo gebeurd. Er zijn geen kleine randjes of kiertjes waar viezigheid of vocht in kan gaan zitten. Hierdoor kunt u uw badkamervloer moeiteloos stralend schoonhouden.

Vloerverwarming voor uw badkamer

Een gietvloer voelt van zichzelf al warm en comfortabel aan, maar kan ook heel goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Vloerverwarming en gietvloeren zijn een perfecte match. Een gietvloer heeft namelijk een lage warmteweerstand, wat wil zeggen dat een gietvloer de warmte van de vloerverwarming gemakkelijk doorgeeft. Hierdoor hoeft u niet onnodig veel te stoken om uw vloer en badkamer aangenaam warm te krijgen. Gietvloer tel kan u hier ook meer over vertellen.

Comments zijn uitgeschakeld.