Epoxyvloeren zijn misschien niet direct een type vloer waar u direct aan denkt. Met name voor bedrijven is de epoxyvloer interessant en in huis wordt de vloer vrijwel niet aangelegd. Toch zijn er wel steeds meer scenario’s te noemen waarin de epoxy gietvloer een ideale keuze zou zijn. Door de toenemende populariteit wordt de vloersoort in elk geval goedkoper en om u nog een klein beetje te overtuigen behandelen we in dit artikel ook een aantal belangrijke voordelen van de epoxyvloer.

Een aantal voordelen van epoxyvloeren

Epoxyvloeren kennen een aantal voordelen waarom mensen graag gebruikmaken van de vloer. Hieronder twee van de belangrijkste voordelen:

  • Waterdicht

Epoxyvloeren zijn waterdicht en zijn goed bestand tegen zuren. De vloeren zijn daardoor geschikt in de industrie, op kantoor en ook gewoon in huis. Denk bijvoorbeeld aan toepassing in de keuken of in de badkamer.

  • Eenvoudig onderhoud

Een handige eigenschap van de epoxyvloer is dat de vloer onderhoudsarm is. Vocht trekt niet in de vloer en kan makkelijk verdampen en kan eenvoudig worden gestofzuigd en gedweild. En om de vloer in goede staat van dienst te houden heeft u geen speciale schoonmaakmiddelen nodig.

Kosten van een epoxyvloer

Kosten van de epoxyvloer zijn afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte waar de vloer moet worden geplaatst. Verder zijn ook opties als de kleur, voorwerk, renovatie van de draagvloer en vloerverwarming van invloed op de prijs. Wilt u precies weten wat een epoxyvloer in uw situatie gaat kosten? Neem contact op via! Gietvloer den Haag bijvoorbeeld!

Comments zijn uitgeschakeld.