Het aanbrengen van een duurzame coatingvloer is een hele klus, het onderhouden er van zal ook wel veel moeite kosten hoor ik u denken, niets is echter minder waar. Een gietvloer is namelijk eenvoudig schoon te houden, je hoeft er niet eens veel voor te doen zoals je in dit blog zal ontdekken. Een preventieve coatinglaag zorgt er voor dat de vloer sowieso niet heel veel vuil kan verzamelen. Deze laag zorgt ook voor een krasbestendig effect. Mocht er onverhoopt toch een beschadiging optreden dan kan u een specialist zoals Gietvloer Antwerpen inschakelen om het probleem te verhelpen.

 

Een preventieve coatinglaag

 

De laatste laag van de sterke epoxy coating of gietvloer is een zogenaamde vloercoating. Hiermee wordt de kleur bepaald en wordt u vloer ook nog eens extra beschermd.

 

De laatste laag van u vloer is bovendien helemaal krasbestendig en slijtvast. Dit betekent dat u een hoop gekke dingen kunt doen, de vloer zal er geen last van ondervinden. Ook bij hoge belasting in de industrie zijn deze vloeren heel erg geschikt.

 

Vloercoating renoveren

 

Een gietvloer gaat super lang mee maar in sommige gevallen kan het toch gebeuren dat er een beschadiging optreed. In dat geval kan u een specialist zoals Gietvloer Zwolle benaderen met het verzoek om de beschadiging te herstellen. Dit kan door het aanbrengen van een hele nieuwe coatinglaag, de vloer ziet er gelijk weer als nieuw uit.

Comments zijn uitgeschakeld.