Er zijn maar weinig vloeren die een brandvertragende en geluiddempende werking kennen. Bent u op zoek naar een vloersoort die deze eigenschappen heeft? In dat geval raden wij u aan te kiezen voor een gietvloer. Deze vloersoort wordt vanwege de vele voordelen steeds vaker aangelegd. Niet alleen in particuliere woningen overigens, ook bedrijfspanden, winkels en zelfs parkeergarages zijn favoriete plekken voor een gietvloer.

Geen geluidsoverlast

Uw buren zullen geen geluidsoverlast hebben als u kiest voor een gietvloer. De geluiddempende werking zorgt ervoor dat er weinig tot geen geluid doordrinkt tot de woning van de buren. Heeft u momenteel vaak te maken met buren die komen klagen over geluidsoverlast, overweeg dan om een gietvloer in uw woning te laten leggen.

Veiliger door brandvertragende werking

De brandvertragende werking zorgt ervoor dat een gietvloer veiliger is in vergelijking tot andere vloersoorten zoals vinyl of tapijt bijvoorbeeld. Bij een uitslaande brand heeft de brandweer meer tijd om in te grijpen, de kans dat uw woning overeind blijft staan wordt hierdoor groter.

Grote diversiteit

Iedereen kan een gietvloer vinden die past bij de stijl van de woning. Gietvloeren zijn namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren. Er is dan ook altijd wel een kleur te vinden die matcht met uw huidige interieur. Daarnaast kan de vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer of het toilet aangebracht worden. Als u het goed wilt doen laat u alle ruimtes van uw woning voorzien van een luxe gietvloer. Profiteer van de brandvertragende en geluiddempende werking!

Comments zijn uitgeschakeld.