Een gietvloer is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een vloer met een modern en strak uiterlijk, een vloer die levenslang meegaat en daarnaast ook nog eens goed te onderhouden is. Een gietvloer is ideaal voor mensen met een allergie voor huismijt, juist omdat deze vloer zo goed schoon te houden is. Tegenwoordig maken steeds meer woningbezitters de keuze om een gietvloer te laten leggen. De vloer is heel gemakkelijk over een andere vloer heen te leggen. Gietvloer Zwolle helpt u hier graag bij.

De historie van de gietvloer

Van oorsprong werd de gietvloer met name in de industrie gebruikt. In grote fabriekshallen, magazijnen en bouwmarkten is zo’n vloer ideaal. Een gietvloer is slijtvast, makkelijk te reinigen en kan hierdoor dus veel hebben. Juist in een omgeving waar veel mensen komen, waar veel zware voertuigen rijden is een gietvloer een perfecte oplossing.

Een gietvloer die gebruikt wordt voor de industrie wordt een epoxy vloer genoemd. Een epoxy vloer is, in tegenstelling tot een polyurethaan vloer, iets minder scheur vast. Deze zal op termijn scheurtjes gaan vertonen. Een polyurethaan vloer wordt gebruikt in woningen en kantoren. Deze vloer is iets flexibeler en heeft niet het negatieve effect dat het kan gaan scheuren.

De vele voordelen van een gietvloer

De reden waarom steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer is omdat het je interieur een modern en strak uiterlijk geeft. Gietvloeren zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, daarnaast kun je kiezen voor een hoogglans of matte afwerking. Een gietvloer is heel erg duurzaam, door het kras en slijtvaste karakter kan de vloer wel een leven lang mee gaan. Gietvloer Zaandam kan u hier ook bij helpen. Ook is de vloer erg gemakkelijk te reinigen. Al deze punten maken de gietvloer zo aantrekkelijk voor woningbezitters. Juist mensen met kinderen of mensen met huisdieren vinden een gietvloer ideaal. Met een sopje en een dweil zijn vlekken zo als sneeuw voor de zon verdwenen.

Comments zijn uitgeschakeld.