Het zoeken naar een goede vloer die precies past bij je interieur is nog niet gemakkelijk, daarom proberen we op deze blog zo veel mogelijk informatie en tips te verschaffen waarmee het keuzeproces weer een stukje eenvoudiger wordt. In deze speciale gastblog gaan we in op de mogelijkheid om een gietvloer te verrijken met een vloerkleed. Dit zorgt niet alleen voor een sfeervolle en gezellige uitstraling, een vloerkleed is ook nog eens heerlijk met blote voeten overheen te lopen, ook als u kinderen heeft is het ideaal, we vertellen u straks waarom, lees ook onze andere blogs en ontdek alle mogelijkheden van gietvloeren!

Wat voor vloer?

Wanneer men heeft besloten om een nieuwe vloer aan te (laten) brengen is de eerste vraag vaak wat voor vloer dat moet worden, je kan naar gietvloeren bij ons ook kiezen voor hoge kwaliteit woonbeton, vloercoating en epoxyvloeren bijvoorbeeld. De laatstgenoemde is echter meer bedoeld voor industriële toepassingen omdat deze vloeren tegen zware gewichten kunnen. Naast de vloeren die we aanbieden zijn er ook nog steeds veel mensen die kiezen voor een houten vloer of parket bijvoorbeeld. Volgens ons kunnen deze traditionele vloeren echter niet tippen aan de duurzaamheid en het gemak van gietvloeren.

1 van de weinige nadelen van gietvloeren

Gietvloeren kennen voornamelijk voordleen zoals een lange levensduur en het gemak in schoonmaken. Voor kinderen kunnen gietvloeren echter te stevig zijn, als je er op valt kan het behoorlijk pijn doen.

Los het op met een vloerkleed

Als u een gietvloer wil aanbrengen in een ruimte waar ook kinderen spelen dan raden we u aan om daarbij een vloerkleed te kopen zodat iedereen er zacht op kan liggen en lopen, een vloerkleed zorgt bovendien ook voor sfeer!

Comments zijn uitgeschakeld.