Ben je op zoek naar een duurzame vloer maar vind je doorgaan dat de gietvloer eigenlijk iets te stevig? Kies dan voor een oplossing met vloerkleden zoals je in deze blog zal ontdekken. Vloeren zijn er in super veel verschillende soorten en maten en met vloerkleden is dat eigenlijk precies hetzelfde. Je kan kiezen uit super veel verschillende stoffen en patronenen, hiervoor vind je altijd een goed vloerkleed dat precies past bij je nieuwe vloer, eventueel kunnen we hier ook in adviseren.

Een stevige vloer

De meeste mensen die op zoek zijn naar een hoge kwaliteit gietvloer zijn daar naar op zoek omdat ze n het verleden en minder goede ervaring hebben gehad met een ander type vloer. houten vloeren en laminaat wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt maar da vooral omdat het een voordelige oplossing is. Op de lange termijn is het echter helemaal niet voordelig omdat de vloeren niet lang mee zullen gaan. Een gietvloer daarentegen is veel steviger en gaat daarom vele jaren langer mee, vaak wel decennia lang. Omdat u een houten vloer in deze tijd al een paar keer heeft vervangen bent u met de gietvloer vaak zelfs goedkoper uit op de lange termijn.

Waarom een vloerkleed?

Omdat de gietvloer erg stevig is en naadloos afgewerkt wordt zijn er een paar kleine minpunten die hierbij horen. De vloeren kunnen koud aan de voeten voelen. Veel mensen lossen dit op om eerst vloerverwarming aan te laten brengen. Voor kinderen kan de stevigheid van geitvloeren ook minder zijn, om dit op te lossen kunt u een vloerkleed leggen in de ruimte zodat kinderen daar gerust kunnen spelen.

Comments zijn uitgeschakeld.