Één van de redenen dat de gietvloer tegenwoordig zo populair is, is dat je de vloer voor iedere toepassing kunt gebruiken. Vaak maakt het zelfs niet eens uit wat voor ondervloer er ligt omdat de gietvloer er over heen gegoten kan worden. Neem gerust eens contact op met een gietvloer specialist en laat u informeren of een gietvloer ook voor uw toepassing geschikt zou zijn. In de meeste gevallen is het goed mogelijk als de ondervloer helemaal stofvrij en vlak gemaakt kan worden.

Waar kun je de gietvloer gebruiken

Een gietvloer wordt tegenwoordig voor super veel toepassingen gebruikt, zowel in bedrijven als particulieren woningen. De voornaamste reden hiervoor is de mogelijkheid om de vloeren helemaal op maat te maken. Je kunt zelf aangeven in welke kleur en stijl de gietvloer gelegd moet worden zodat je altijd een vloer krijgt die helemaal naar wens is.

De voordelen van gietvloeren?

De voordelen van de gietvloer zijn (gelukkig) niet in op één pagina samen te vatten. De voornaamste voordelen zijn het gemak met schoonmaken en de lange levensduur. Daarnaast slijten de gietvloeren niet snel en ontstaan er ook niet snel krassen op.

Kan ik het zelf doen?

Hoewel het aanbrengen niet eenvoudig, is een gietvloer zelf doen wel mogelijk, kijk ook eens op Gietvloerzelfdoen.nl voor meer info over dit onderwerp. Het belangrijkste is dat u de juiste informatie en materialen heeft voordat u er aan begint.

Comments zijn uitgeschakeld.