Het plaatsen van een gietvloer is eenvoudig. De gemiddelde doe-het-zelver kan dat prima zelf. Maar wanneer u aan een gietvloer denkt dan denkt u waarschijnlijk niet direct aan een vloer voor in huis. Over het algemeen worden gietvloeren toegepast in bedrijven en een bekende toepassing van de vloersoort is in de gymzaal. Toch kunnen we de vloersoort ook prima in ieder interieur plaatsen. En met ‘we’ bedoelen we u! U kunt het namelijk prima zelf.

 

Gietvloeren zijn waterdicht waardoor ze uitstekend zijn aan te leggen in de keuken of badkamer. Er kan zelfs op worden gedoucht omdat de vloer geen vocht opneemt en makkelijk is schoon te houden. Een uitstekende keuze voor iedere renovatie of nieuwbouw woning! Een goedkope gietvloer gaat bovendien lang mee.

Stapsgewijs te werk

Zelf een gietvloer aanbrengen is voor iedere handige doe-het-zelver een fluitje van een cent. Ook als u geen tot weinig ervaring hebt kunt u aan de hand van een stappenplan zelf de gietvloer leggen. Wanneer u de vloer zelf legt en niet door een professional laat leggen dan kunt u aanzienlijk besparen op de kosten. Een risico is dat u een fout maakt en dat er alsnog een professional moet komen om het op te lossen, maar als u met geduld en precisie de stappen volgt komt alles goed!

Kostenplaatje

Een het aanleggen van de vloer kost natuurlijk geld. Wanneer u de gietvloer zelf gaat doen dan bent u enkel geld kwijt aan de materialen voor het plaatsen van de vloer. De tijd die u investeert kost u natuurlijk geen geld, tenzij u een professional inschakelt.

Comments zijn uitgeschakeld.