Veel mensen kiezen er voor om een gietvloer te vergelijken met andere soorten vloeren om er zeker van te zijn dat ze de juiste keuze maken. Naast gietvloeren kun je namelijk ook kiezen voor een epoxyvloer of vloercoating bijvoorbeeld. In dit artikel vertellen we u graag wat meer over hoe u een goede vergelijking kunt trekken tussen de vele kunststof gietvloeren die er zijn. Eerst vindt u hier een vergelijking russen gietvloeren en vloercoating. Ook de epoxyvloer wordt uitgelicht. Als u er toch niet uit komt dan kunt u hier ook advies vragen.

Gietvloeren en vloercoating

Vloercoating is een stukje goedkoper en lijken veel op gietvloeren waardoor mensen al snel voor vloercoating kiezen als het budget niet toereikend is. Houdt er hierbij wel mee dat vloercoating een stuk dunner is en daardoor wat langer mee gaat.

Is een epoxyvloer geschikt?

Naast vloercoating en gietvloeren hebben we ook een epoxyvloer voor u. Deze sterke vloeren zijn meer geschikt voor industriële toepassingen.

Vraag advies!

Nu u weet wat het verschil is tussen de verschillende type gietvloeren wordt het weer wat eenvoudiger om een goede keus te maken. Vraag ons om advies als u er toch niet uit weet te komen.

Comments zijn uitgeschakeld.