Als je vloeren gaat vergelijken dan raden we je aan om een keuze te maken uit één van de onderstaande types. Houten vloeren worden al super lang gebruikt en ook tegels werden de afgelopen jaren veel vaker gebruikt in badkamers en keukens bijvoorbeeld. De laatste jaren zijn gietvloeren en vloercoating steeds meer in opkomst. We vertellen u graag wat meer over de vele verschillende vloeren zodat u een verstandige keus kunt maken. Voor meer gietvloer tips kunt u ook de andere blogs doornemen.

Houten vloeren

Houten vloeren worden voornamelijk voor woonkamers gebruikt. Houten vloeren brengen warmte en sfeer in uw woning. Houten vloeren gaan echter niet erg lang mee waardoor ze snel vervangen moeten worden.

Tegels

Tegels zijn extra stevig en redelijk eenvoudig schoon te houden. Tegels kunnen ook gecombineerd worden met vloerverwarming waardoor het ideaal is voor badkamers en keukens bijvoorbeeld.

Gietvloeren en Vloercoating

Naast houten vloeren en tegels kiest men steeds vaker voor een gietvloer of de voordelige vloercoating deal variant. Deze vloeren zijn namelijk helemaal naadloos en gaan super lang mee.

Comments zijn uitgeschakeld.