Als je een nieuwe vloer wil laten aanbrengen dan is het tegenwoordig goed mogelijk om een stevige vloer te krijgen die volledig aan je wensen voldoet. Als je een gietvloer op maat wil laten maken dan zal uw gietvloer partner een hoop vragen hebben zodat er een ontwerp gemaakt kan worden dat helemaal aan uw eisen en wensen voldoet. Uw gietvloer partners willen bijvoorbeeld graag weten hoe groot de ruimte is, welke wensen u qua design heeft en wat uw overige wensen zijn. Aan de hand hiervan kunt u eenvoudig meerdere offertes aanvragen die u eenvoudig kunt vergelijken om het juiste gietvloer bedrijf te vinden.

Hoe groot is de ruimte?

De prijs van een gietvloer en ook vloercoating is voor een groot deel afhankelijk van de omvang van de ruimte. Hoe groter de ruimte, des te lager zal de gietvloer prijs zijn. Als u meerdere ruimtes tegelijk aanpakt kunt u ook flink besparen op de gietvloer. U krijgt vervolgens een gemiddelde prijs per vierkante meter.

Welke kleuren moet de vloer bevatten?

Ook over de kleuren van uw nieuwe vloer heeft u waarschijnlijk al nagedacht over de kleuren van uw nieuwe vloer, deze moeten natuurlijk goed bij uw huidige interieur passen. Naast veel verschillende kleuren kunt u ook een compleet design op maat laten maken!

Wat zijn uw overige wensen?

Ook als u andere specifieke wensen heeft dan is het ook handig om deze door te geven aan de bedrijven waar u de gietvloer prijs opvraagt.

Comments zijn uitgeschakeld.