Sfeervolle verlichting in je zwembad, wie wil dat nou niet? Het is mogelijk met waterdichte ledverlichting. Versier uw zwembad met de kleur die bij u past en geniet van alle mogelijkheden. Met de meeste ledstrips is het zelfs mogelijk om diverse kleuren aan te brengen, die u simpelweg met een afstandsbediening kunt bedienen.

Genieten van uw zwembad

Als u in bezit bent van een eigen zwembad in uw tuin, dan kunt u op alle mogelijke tijden genieten van heerlijk verfrissend water. De mooiste feesten kunnen gegeven worden, u kunt al uw vrienden en familie uitnodigen, of alleen genieten van een heerlijk bad. Maar het zwembad is pas compleet als u hem aankleedt met ledstrips. Kies de kleur die bij uw stemming past en geniet van het verlichte zwembad!

Soorten ledstrips

Er zijn tegenwoordig ledstrips in allerlei soorten en maten te vinden. Het belangrijkste voor implementatie in uw zwembad, is natuurlijk dat de verlichting waterdicht is. Daarnaast heeft u de keuze uit inbouw ledverlichting, of zogenaamde ‘buitenverlichting’. Deze laatste variant kan eenvoudig door enkele strips geassembleerd worden aan de zijkant van uw bad. Dit scheelt veel werk, maar levert een minder strak design op.

Inbouw ledverlichting

Om het mooiste effect te verkrijgen, kiezen de meeste mensen voor inbouw ledverlichting. De ledverlichting heeft een 12V of 24V verbinding nodig. Bij een bouwkundig zwembad, kunt u dit vooraf aangeven. Dan kan er rekening gehouden worden met het aanleggen van elektra en kan er ruimte worden gemaakt voor de verlichting. Het mooiste is om ledverlichting met een dimmer aan te schaffen. Hierdoor kunt u op afstand de verlichting aanzetten, zonder hiervoor naar het zwembad te moeten lopen. U kunt op afstand uw verlichting aan- en uitzetten en de kleuren bepalen.

Heeft u meer informatie nodig met betrekking tot ledverlichting in uw zwembad? Neem dan contact met ons op!

Comments zijn uitgeschakeld.