Als u net een nieuwe garage heeft gebouwd of als u de kale betonnen vloer in uw garage, bedrijf of winkel zat wordt, dan kunt u de vloer een mooie uitstraling geven met vloercoating. Deze coating kan aangebracht worden in bijna alle soorten kamers en ruimtes en is een soort dun laagje kunststof. Het heeft veel weg van een gietvloer, alleen is dit dunne kunststoflaagje vaak een stuk goedkoper. Ideaal is dat deze toplaag daarnaast op bijna elke ondergrond kan worden gelegd, ook op een eerdere laag vloercoating.

Verschillende afwerkingen

Er zijn verschillende soorten coating die u kunt kiezen voor uw vloer. Zo kunt u denken aan de verschillen in uitstraling. U kunt onder andere kiezen voor een transparante coating of uit verschillende kleuren, die vallen onder NCS-kleuren, Sikkens-kleuren of RAL-kleuren.

Praktische doeleinden

U kunt echter ook kiezen tussen vloercoating met verschillende doeleinden. Er is bijvoorbeeld een antislip coating, die vooral wordt gebruikt op de vloeren van natte ruimtes en werkplaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw badkamer of een productiehal. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een ESD-vloer. Zo een vloer zorgt ervoor dat statische ontlading via de vloer niet wordt overgedragen aan apparaten of personen. Dit is natuurlijk vooral erg handig voor bepaalde werkvloeren en fabriekshallen.

Op verschillende plekken kunt u kijken voor een mooie coating voor uw vloer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit talloze verschillende soorten en woonbeton uitvoeringen. Met een mooi toplaagje van kunststof kunt u uw vloer een mooie uitstraling geven en hoeft u niet meer te kijken naar een kale vloer van cement of beton.

Comments zijn uitgeschakeld.