Is de woning voorzien van een moderne betonnen gietvloer, dan mag de tuin natuurlijk niet achterwege blijven. Wie het na een grondige verbouwing binnenshuis even niet meer ziet zitten om nu de buitenruimte aan te pakken, kan op alternatieve wijze alsnog de buitenruimte een mooie inrichting geven door de toevoeging van betonnen tuinaccessoires.

 

Betonnen tuinaccessoires

Beton in de tuin; we zijn er gek op. Want het moge inmiddels duidelijk zijn dat zowel beton als natuursteen en steigerhout de basis vormen voor een moderne tuin. Wie geen zin heeft in een tuinrenovatie, gaat over tot het kopen van betonnen tuinmeubelen en moderne accessoires zoals de betonnen bloembakken – zelfs fraaie betonnen tuinkrukjes behoren tot de mogelijkheden. Is die lelijke schutting je een doorn in het oog? Dan plaats je een rietenwand (die gemakkelijk uit te rollen is) langs je schutting, je maakt de rietenwand vast door gebruik van een nietpistool (heel handig). Daarnaast is het verwijderen van overbodig groen en onkruid binnen enkele uren gedaan; waardoor je tuin weer direct toonbaar is. Niet veel moeite, maar een groots effect voor één zomer.

Even een kleine opknapbeurt en met toevoeging van moderne tuinaccessoires is je tuin weer in één klap gemoderniseerd tot een tuin anno 2016

Comments zijn uitgeschakeld.