Twijfelt u wat voor vloer u in uw huis moet plaatsen en is daarbij ook de gietvloer de overwegingen gepasseerd? We vertellen u graag wat meer over de eigenschappen van een gietvloer. U zal er achter komen dat de prijs inderdaad best hoog is maar dat u dit op de lange termijn vanzelf weer terug verdiend, een investering in een gietvloer doet u namelijk voor uw hele leven!

Hoge prijs?

Sommige mensen vinden dat de prijs van een gietvloer wel erg hoog is. Als je bedenkt dat de vloeren tientallen jaren mee gaan denk je er wellicht anders over. Alternatieven zoals houten vloeren of zelfs tegels gaan namelijk lang niet zo lang mee.

Vloercoating variant

Als het toch boven je budget is kan je ook eens een kijkje nemen naar de meer voordelige vloercoating variant. Deze is wel een stukje dunner en gaat daardoor minder lang mee. Desondanks kunt u gewoon rekenen op dezelfde voordelen.

Regionale specialisten

Een bijkomend voordeel van de populariteit van gietvloeren is het feit dat er in iedere regio tegenwoordig wel specialisten te vinden zijn. Zoek bijvoorbeeld eens op Gietvloer Dordrecht en u komt gelijk bij een specialistisch bedrijf uit, ook in andere plaatsen is dit vaak het geval. Een regionale expert kan u vaak net even wat sneller en persoonlijker van dienst zijn, dit kan ook nog eens resulteren in een lagere prijs omdat het allemaal een stukje sneller gaat en omdat er minder heen en weer gereisd hoeft te worden.

Comments zijn uitgeschakeld.