Steeds meer particulieren en bedrijven ontdekken de voordelen van een gegoten vloer. Op deze blog geven we u regelmatig tips op het gebied van vloeren en vandaag zal dat niet anders zijn. Een gietvloer is ideaal voor een moderne woning, is het ook voor uw interieur een geschikte oplossing? Ongetwijfeld zoals u aan de hand van de voordelen op de pagina zal ontdekken. Heb je na het lezen van de informatie op dit blog nog vragen? Neem contact op met één van onze specialist zoals Gietvloer Antwerpen en je wordt snel geholpen aan een goede oplossing op het gebied van vloeren.

 

Meer varianten gietvloeren

 

Een gietvloer is in veel verschillende soorten verkrijgbaar maar ze zijn allemaal gebaseerd op hetzelfde principe. De vloer moet gegoten wordt om een sterke substantie te creëren. Wilt u voorbeelden zien van een aantal varianten. Neem dan direct contact op en vraag het na.

 

Dunne vloercoatings

 

Naast een normale gietvloer kan je ook kiezen voor de dunne vloercoating variant. Hierbij wordt er een dunnere vloer aangebracht wat een gunstig effect heeft op de prijs. U moet er echter wel rekening mee houden dat de lagere prijs uiteindelijk ergens weg moet komen. Een normale gietvloer is een stuk dikker en gaat daardoor langer mee.

 

Vloeren voor de woonkamer

 

Voor de woonkamer kan je naast een gietvloer en vloercoating ook kiezen voor woonbeton of een betonlook vloer. Dit zijn strakke en stevige woonbeton vloeren die de uitstraling van een echte betonvloer hebben. Ontdek alle voorbeelden op de website van Gietvloer Brugge.

Comments zijn uitgeschakeld.