Waar u voorheen niet al te veel keus had wat betreft soorten gietvloeren, is dat nu wel meer het geval. Waar u dit makkelijk aan kunt merken is het verschil in kleuren. Eerst ging het vrijwel altijd om een grijze vloer, maar nu heb je ze zelfs ook in het rood. Dit maakt de gietvloer uiteraard aantrekkelijker. Het verschil zit hem trouwens niet alleen in uiterlijk maar ook in de stoffen waar het van gemaakt is. Zo is er een gietvloer gemaakt van kunststof. Bekendere gietvloeren zijn de polyurethaan gietvloer, de gietvloer gemaakt van cement en de epoxy gietvloer. Gietvloer Rotterdam kan u er ook bij helpen.

Polyurethaan gietvloer

Hier gaat het om een gietvloer dat vergeleken met andere gietvloeren minder hard is. De elasticiteit van deze gietvloer zorgt ervoor dat u niet zo gauw last heeft van krassen op uw vloer. Het is daarom ook zo dat deze soort het meest bij mensen thuis wordt aangebracht. Een andere reden daarvoor is ook dat het wat zachter aan voelt en dus meer comfort aanbiedt dan de andere vloeren.

Cementgebonden gietvloer

Dit is een gietvloer dat gemaakt is van cement en daarom erg hard is en daarom veel minder geschikt is om het bij u thuis aan te leggen. Wel is het weer heel geschikt voor openbare ruimten die door veel mensen worden en daarom ook sneller kunnen slijten. Door de hardheid van de vloer, gaat bijvoorbeeld de vloer van een ziekenhuis, of van een school veel langer mee.

Epoxy gietvloer

Ook deze vloeren zijn erg hard, maar dan niet gemaakt van cement. Deze hardheid zorgt er wel voor dat het vooral op werkplaatsen wordt aangebracht omdat zulke vloeren in zulke gevallen nog beter bestendig zijn tegen krassen. Gietvloer Amsterdam kan u er ook gewoon bij helpen.

Ook kachels

Ook las je op zoek bent naar een mooie kachel dan kan je bij deze specialist terecht omdat dit ook bij het interieur hoort. Koop hier bijvoorbeeld houtkachels eenvoudig online.

Comments zijn uitgeschakeld.