In de badkamer heeft bijna iedereen tegels liggen, dat komt omdat tegels geen vocht opnemen en vrij makkelijk zijn schoon te maken. En hoewel de meeste mensen nog steeds voor tegels gaan in de badkamer, is er een beter alternatief. Vloercoating voor in de badkamer is het perfecte alternatief voor de tegels. Gietvloer Den Haag is een voorbeeld van een specialist die u goed kan helpen.

Vloercoating biedt een aantal belangrijke voordelen, lees daarover hieronder meer.

Vloercoating is waterdicht

Dankzij de waterdichte eigenschappen van de coating is het een ideale kandidaat voor in de badkamer. De coating kan ook worden gebruikt als douchevloer, droogt makkelijk op en kan het water door de naadloze afwerking van de coating niet in voegen blijven liggen. Zo krijgt ook schimmel en ongedierte geen kans waardoor de coating ook een hygiënisch voordeel heeft ten opzichte van de traditionele badkamer tegels.

Vloercoating vereist weinig onderhoud

Vloercoating is slijtvast en stofvrij waardoor het niet veel onderhoud vraagt. Daarnaast is er geen speciale behandeling nodig om de vloer in topconditie te houden. Een keer in de tien jaar is het verstandig om de coating te vervangen, maar u kunt dan opnieuw de kleur bepalen die uw voorkeur heeft.

Nog even een aantal voordelen op een rij:

  • Vloercoating biedt een strakke uitstraling dankzij de naadloze afwerking;
  • Vloercoating is waterdicht en daardoor ideaal voor in de badkamer;
  • Vloercoating is stofvrij en slijtvast;
  • De coating is in vrijwel iedere RAL-kleur verkrijgbaar.

Met bovenstaande voordelen is het eigenlijk ondenkbaar dat u niet begint te twijfelen om de tegels tóch te vervangen met de vloercoating. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over vloeren en ook over andere interieur mogelijkheden zoals het aanbrengen en combineren van een gashaard met uw nieuwe vloer. Bezoek ook onze showroom in Amsterdam en ontdek het zelf allemaal!

 

Comments zijn uitgeschakeld.