De gietvloer wordt steeds populairder vanwege de leuke voordelen. De vloer is volledig naadloos en is heel onderhoudsarm. De kwaliteit van de gietvloer is hoog en u kunt dus erg lang met de vloer vooruit. Maar waar is de gietvloer eigenlijk geschikt, kan het wel in elke kamer? Lees alle gietvloer tips op onze website en ontdek het snel!

 

Een egale doorlopende vloer

Er is geen ruimte waar een gietvloer niet geschikt is. Dat maakt het helemaal bijzonder! Hierdoor kunt u de vloer helemaal egaal door uw gehele huis laten lopen. Deze aaneensluiting van een vloer laat uw ruimte veel groter ogen en maakt het schoonmaken ervan nog makkelijker.

 

Een gietvloer in iedere ruimte

De gietvloer kan van de woonkamer, naar de keuken en bijkeuken tot aan de wc. Maar ook in de badkamer en garage is de vloer heel geschikt. Sterker nog, maak ook gebruik van een gietvloer om buiten een terras aan te leggen! Schakel een specialist zoals Gietvloer Brugge in en u wordt gelijk goed geholpen.

 

Een gietvloer in de badkamer en garage

De gietvloer is waterdicht, waardoor de vloer heel goed in een badkamer gebruikt kan worden. Een antislip laag voorkomt wel dat u eventueel uitglijdt. De vloer voelt warm aan en is juist heel fijn om overal te gebruiken. Zelfs in een garage is de gietvloer uitermate geschikt. Dit is natuurlijk heel wat fraaier dan gewone stoeptegels of beton. De gietvloer kan hele zware belastingen verdragen, dus auto’s die eroverheen rijden zijn helemaal geen bezwaar. Het is ook ideaal om bij te klussen, want de gietvloer is immers heel makkelijk schoon te maken. Zelfs een garage wordt weer een mooie ruimte!

 

 

 

Comments zijn uitgeschakeld.