Veel mensen hebben last van allergieën en vooral een huisstofmijt allergie komt veel voor. Het is heel erg vervelend, want u kunt nog zo schoon zijn, de huisstofmijt is bijna niet te verdringen. Was regelmatig uw kussen en zorg voor een gemakkelijk schoon te houden omgeving. Hiermee worden de prikkels wellicht toch een stuk minder. Maar houdt u ook rekening met een vloer, lees alles op onze gietvloer tips blog?

Prikkels van de vloer

Vooral vloerbedekking is geen fijne vloer voor mensen met een huisstofmijtallergie. Net als een kussen, is het een heerlijke plaats voor deze kleine organismen om in te gaan zitten. Andere vloeren hebben veelal allemaal naden en hoekjes waar vuil zich ongemerkt kan ophopen, zodat de onzichtbare prikkel constant aanwezig is.

Gietvloer als hygiënische vloer

Is er dan een vloer die wel een voordelig effect heeft op deze allergie? De gietvloer komt hiermee als beste uit de bus. De meeste gezondheidscentra maken ook gebruik van een gietvloer door het gemakkelijke onderhoud, de lange levensduur en gewoon, omdat de vloer ijzersterk is.

Mooi en stofvrij met een gietvloer

Een gietvloer wordt namelijk op de ondergrond gegoten en vult daarmee alle hoeken. Vraag het bijvoorbeeld aan een specialist zoals Gietvloer Den Haag bijvoorbeeld. Hierdoor heeft u geen naden en kiertjes meer en hoeft u bijvoorbeeld ook geen drempels meer te gebruiken. De vloer is stof- en waterafstotend en is daarmee grondig schoon te houden door even te stofzuigen en door te dweilen met een vochtige doek. Het is een vreselijke vloer voor de huisstofmijt. Des te mooier is het voor ons!

Comments zijn uitgeschakeld.