Een gietvloer in uw garage laten plaatsen? Kan zo een gietvloer dat wel aan? Zeer zeker! Oorspronkelijk werden gietvloeren alleen in fabrieken gebruikt juist omdat ze tegen een stootje kunnen. En dat heeft u nodig voor in de garage. De vloer in die ruimte zal dagelijks heel wat moeten verduren, omdat uw voertuigen en eventuele machines daar rijden en worden opgeborgen. Daarnaast heeft u een vloercoating nodig dat makkelijk te onderhouden is. Op de garagevloer krijgt u vaker te maken met olie- of vetvlekken en best veel stof. Een gietvloer is daarom de ideale keus voor deze ruimte.

De perfecte garagevloer

Voor uw garage zijn de mogelijkheden eindeloos. Binnen het gietvloer assortiment kunt u kiezen tussen verschillende vloertypen. Voor uw garage kiest u idealiter voor een vloertype dat zware mechanische, chemische en soms zelfs thermische belasting aan zal kunnen. Ook is het mogelijk om in de vloer uw bedrijfslogo op te nemen. Uw vloer sluit zo meteen aan op de huisstijl van het bedrijf.

Vloercoating in de garage

U hoeft uw bestaande vloer niet helemaal te vervangen, omdat u een coating kunt laten gieten op uw bestaande vloer. Zo een coating zorgt voor een extra bescherming tegen vlekken, slijtage, krassen, vuil en andere schade. Daarnaast is het naadloos en duurzaam. Op zo een manier kunt u uw gietvloer zowel beschermen tegen externe invloeden en makkelijk onderhouden. U gaat slechts met een natte doek overeen. Verder hoeft u er niet naar om te kijken. Eenvoudig toch? Bent u nu overtuigd?

Comments zijn uitgeschakeld.