Een heel bijzonder en belangrijk kenmerk van de gietvloer is dat de vloer ontzettend lang mee gaat. Een gietvloer gaat wel vijftig jaar mee, en eigenlijk kunt u wel een vloer kiezen om de rest van uw leven te behouden. Hiermee komt de gietvloer erg goed uit de bus, helemaal in vergelijking met de levensduur van andere vloeren zoals vloerbedekking, vinyl of laminaat. Gietvloer Rotterdam helpt u hier graag bij.

 

De reden van de levensduur

Maar hoe kan het eigenlijk, dat de gietvloer zo lang mee kan gaan? Het antwoord hierop is het technische verhaal van de vloer. De vloer wordt gevormd door meerdere lagen. Deze lagen bevatten hars en door de laagjesvorm wordt het één supersterk geheel.

 

Goed onderhouden is langer houden

Wanneer iets goed onderhouden wordt, gaat het ook langer mee. Ditzelfde geldt voor vloeren. Maar wat als één vloer veel minder nodig heeft om te onderhouden dan de andere vloer? Dat betekent dan dat die ene vloer heel makkelijk langer mee gaat. En dat is nu net het geheim bij de woonbeton vloer. Doordat de vloer geen naden kent, is het veel makkelijker om schoon te houden. Er zijn geen hoekjes of naden waar vuil in komt en kan gaan broeien. Door te stofzuigen en te dweilen (alleen water is voldoende) krijgt de gietvloer een goede onderhoudsbeurt. Dat is snel gedaan toch? Zo zijn we allemaal onderhoud experts van gietvloeren!

 

Comments zijn uitgeschakeld.