Zoekt u een mooie vloer die ook nog eens heel stevig is? Wij presenteren u de de betonlook vloer, een perfecte design variant omdat het zowel de stevigheid en de duurzaamheid van een echte betonvloer heeft. Zoals u in dit artikel zal ontdekken hebben beide vloeren een hoop voordelen maar met een gietvloer haalt u het meeste voordeel in huis!

De eigenschappen

Afgezien van het uiterlijk zijn de eigenschappen van de traditionele gietvloer heel anders dan die van een echte betonvloer. Natuurlijk is het materiaal ook anders. Verder is alleen de levensduur ook gelijkwaardig.

Het grote verschil zit in de wijze van aanbrengen, hoewel beton meestal ook gegoten wordt, wordt het heel anders afgewerkt. Gietvloeren worden altijd met een speciale coating afgewerkt zodat het makkelijker wordt om verschillende kleuren aan te brengen.

U haalt voordeel in huis

Wanneer u de keuze voor een betonlook vloer heeft gemaakt dan bent u er zeker van dat u veel voordeel in huis haalt. Zo kunt u er jarenlang van genieten en hoeft u niet veel tijd te besteden aan het schoonmaken. Ook als je graag vloerverwarming aan wil laten brengen dan bent u met een gietvloer goed uit. Een specialist zoals Gietvloer Breda kan u hier bijvoorbeeld ook bij helpen, neem het onder de loep en ontdek het zelf allemaal.

Comments zijn uitgeschakeld.