Op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning en heeft u de betonlook vloer ontdekt? We stellen u graag op de hoogte van alle eigenschappen die deze vloer heeft zodat u een goede keuze kunt maken. Eerst leggen we uit wat een betonlook vloer precies is. Daarna leggen we uit wat de gelijkenissen en verschillen zijn, u zult er achter komen dat een gietvloer nog veel meer voordelen als een traditionele betonvloer heeft.

Geen echte betonvloer?

Een betonlook vloer is inderdaad geen echte betonvloer, toch zien ze er hetzelfde uit. Omdat de kunststof gietvloer wordt afgewerkt met een speciale coatinglaag is het zo geregeld.

Wel veel gelijkenissen

Naast het uiterlijk is ook de levensduur van beide vloeren een groot voordeel. Deze vloeren zijn allebei erg stevig en gaan daardoor erg lang mee. Dit is voor de meeste mensen en ook bedrijven dan ook een reden om deze vloer te nemen.

Meer voordelen

Het is zelfs zo dat de gietvloer en dus ook de betonlook vloer nog veel meer voordelen als een reguliere vloer heeft. Zo is de levensduur al genoemd, gietvloeren gaan een stuk langer mee dan traditionele vloeren, dat is dan ook de reden dat steeds meer mensen kiezen voor dit type vloer. Wilt u ook een gegoten vloer? Neem dan eens contact op met een specialist bij u in de buurt zoals Gietvloer Amsterdam bijvoorbeeld, hier vindt u ook een showroom waar u de vloer gelijk kunt bekijken.

Comments zijn uitgeschakeld.