Zoek je naar een mooie design vloer maar weet je niet goed welke varianten hier geschikt voor zijn? We leggen het graag verder uit. Met gietvloeren zijn er namelijk meerdere kleuren en stijlen nodig. Ook is het mogelijk om een kunststof gietvloer met de look van een betonvloer te maken. Een ander groot voordeel is dat u werkelijk alle kleuren en stijlen kunt kiezen als u een gietvloer in huis haalt. Een gietvloer zelf doen is ook mogelijk maar in de meeste gevallen en ruimtes is het toch handiger om een specialist in te schakelen.

Een kunstmatige betonvloer?

Een betonlook vloer bent u vast al tegengekomen. Dit is een normale gietvloer die wordt afgewerkt met een speciale coating waardoor het lijkt op een echte betonvloer. Ook de levensduur is hetzelfde waardoor gietvloeren een goede vervanger zijn geworden voor echte betonvloeren.

Alle kleuren mogelijk

Als u niet van een betonlook houdt dan kunt u ook andere kleuren kiezen. Het is ook mogelijk om verschillende patronen of zelfs een afbeelding aan te brengen, laat het gerust weten!

Kies een specialist om het aan te brengen

Er zijn mensen die extra willen besparen en dan komt het idee ook op om zelf een gietvloer aan te brengen. Dit is mogelijk geworden omdat alle benodigde materialen gewoon online te koop zijn. Toch is het handiger om een echte specialist zoals Gietvloer Rotterdam in te schakelen. Hier wordt u gelijk geholpen en de mensen van het bedrijf kunnen ook even langskomen om alles op te meten.

Comments zijn uitgeschakeld.