Overweegt u om een nieuwe vloer voor uw woning aan te schaffen? Of heeft u nog helemaal geen vloeren omdat u net begint met de bouw van een woning? In alle gevallen kunt u kiezen voor een gietvloer want deze past in zowel traditionele als moderne woningen, het kan allemaal. Neem bijvoorbeeld ook de PU gietvloer welke ook nog eens beter voor het milieu is, er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen om de vloer samen te stellen en dat is niet de enige reden wat de gietvloer duurzaam maakt. Het is ook een tijdloze vloer omdat ze jarenlang in goede staat blijft.

Letterlijk tijdloos?

Ja u leest het goed, de gietvloer is niet alleen op een figuurlijke manier een tijdloze vloer, ook letterlijk is het een vloer die een hele lange tijd mee kan gaan. De levensduur van een gietvloer verschilt per variant maar in de meest gevallen kan deze wel tientallen jaren mee gaan.

Uw gietvloer onderhouden

Als u jarenlang wil genieten van uw nieuwe vloer da mag dat geen probleem is. Met de meeste vloeren moet u dan wel flink veel tijd besteden aan het onderhoud ervan. Met een gietvloer en ook met een vloercoating heeft u dat gelukkig niet, het onderhouden van een gietvloer bestaat slecht uit het stofzuigen en af en toe dweilen zodat de vloer weer glanst.

Deukje? Eenvoudig te repareren

Ook als er toch een beschadiging optreed in de vloer dan hoeft zich geen zorgen te maken. Een specialist zoals Gietvloer Den Haag kan u bijvoorbeeld helpen om dit op te lossen op een nette manier.

Comments zijn uitgeschakeld.