Is het tijd voor een nieuwe vloer en een nieuwe look voor uw interieur? Hoe kunt u uw interieur een modern en unieke uitstraling geven? Welke vloer kunt u het best laten plaatsen? Allemaal vragen waar u zeker mee zit. Zodra uw huidige vloer toe is aan vervanging is het raadzaam voor een duurzamere vloer te kiezen.

Maar waaraan moet zo een vloer voldoen? U heeft vast wel wat wensen en eisen voor de nieuwe vloer. Al staan die nog niet op papier, u weet nu al uit het hoofd waar uw voorkeur naar uit gaat. Het liefst heeft u een onderhoudsarme en slijtvaste vloer. Een vloer waar u jarenlang van kunt genieten. Maar wat zijn de mogelijkheden?

Leg de voor- en nadelen van de verschillende opties naast mekaar om tot een goed doordachte keus te komen. In dit artikel helpen we u een handje door drie vloer typen onder de loep te nemen, dan hebben we het nog niet eens over de woonbeton vloeren:

  • Industrievloeren,
  • Gietvloeren en
  • Bedrijfsvloeren

Industrievloeren

Deze vloeren vloeren zijn zeer zwaar belastbaar en vochtafwerend. Zoekt u een sterke, onderhoudsarme vloer? Dan hebt u hier een ideale keus. Industrievloeren zijn slijtvastig en kunnen enorm hoge en lage temperaturen aan. Een antislip toplaag op de vloercoating is ook mogelijk.

Gietvloeren

Gaat u voor een gietvloer? Dan kunt u vrijwel 30 jaren genieten van een slijtvast en betrouwbare vloer. Deze vloeren zijn ook onderhoudsarm dankzij de naadloze afwerking. Daarom zijn ze ook uitermate geschikt voor uw woonkamer, garage, badkamer, kantoor of terras. U kunt deze vloeren in vrijwel elke ruimte laten plaatsen.

Bedrijfsvloeren

Deze vloeren komen een beetje overeen met de industrievloeren. Ze kunnen ook erge temperaturen aan en zijn zwaar belastbaar.

Comments zijn uitgeschakeld.