Zijn er vloeren die worden aanbevolen als het gaat om veiligheid? Welke vloer kan ik het beste kiezen voor een huis met kinderen? Er zijn veel redenen waar een keuze voor een vloer op gebaseerd worden, maar veiligheid is een reden die wel eens vergeten wordt. Maar ook hier kunt u voor kiezen! Gietvloer Hoorn helpt u er graag bij.

Sportvloer

Als het gaat om een veilige vloer, dan wordt een gietvloer absoluut aanbevolen. Niet voor niets dat de meeste vloeren in sportscholen en gymzalen ook een gietvloer is. De vloer uit het sportcentrum kan bewijzen dat dit dan ook de beste keus is.

Gietvloer voor kinderen

Kinderen rennen, vliegen, vallen en spelen wat af op een vloercoating. Dat een vloer dan tegen een stootje moet kunnen, is wel handig. Daarbij is een zachtere ondergrond ook wel gewenst voor als een kind valt. De gietvloer is zeer slijtvast en heeft een dynamische veerkrachtige laag. De vloer geeft hierdoor ook een demping. Nog een groot voordeel van een coatingvloer is dat deze naadloos door het hele huis ligt en vloeistofdicht is! Een gietvloer is ideaal voor kinderen.

Schoon en veilig

Tevens is hygiëne belangrijk, ook voor kinderen. Doordat de vloer vloeistofdicht is, kunnen gemorste eten- en drinkenswaren zo van de vloer geveegd worden en gaat het nergens tussen zitten. Ook is stof en huisstofmijt gemakkelijk van de vloer af te halen. Een makkelijk schoon te houden vloer en hygiëne voor uw kind!

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar met een gietvloer zullen er geen gevaarlijke hoekjes meer zijn!

Comments zijn uitgeschakeld.