Naast de veelbesproken gietvloer is er ook nog een andere, goedkopere, variant van deze kunststof vloeren. U kunt namelijk ook kiezen voor vloercoating wat net even wat anders is maar ook een hoop voordelen biedt. Graag vertellen we u in dit blog precies wat vloercoating is en waar je het voor kan gebruiken. Neem gerust contact op als u meer over vloercoating wil weten of bezoek Vloercoating . net om meer te ontdekken!

Wat is vloercoating

Vloercoating is net even weer iets anders dan de normale gietvloer zoals u die meestal tegenkomt. Men kiest meestal voor vloercoating als er iets minder budget aanwezig is maar er toch de behoefte is aan duurzame vloer die volledig naadloos is. Vloercoating is vaak wat dunner en bestaat uit minder lagen als de normale gietvloer.

Ideaal voor parkeergarage vloer afwerking

vloercoating is slijtvast en krasvrij wat deze vloeren ook ideaal maakt voor parkeergarage vloerafwerking, vloercoating kan namelijk eenvoudig over een bestaande vloer wordt aangebracht. Er blijven bovendien geen sporen achter op deze vloeren.

Vloercoating schoonmaken

Een ander groot voordeel is, is dat vloercoating eenvoudig schoon te maken is. Op Gietvloer cleaning kunt u hier meer over lezen. Dit is een groot voordeel omdat de eigenaar van de parkeergarage dan ook weinig werk heeft aan het onderhoud. Wilt u meer weten over de voordelen van vloercoating en de verschillen met gietvloeren? Lees dan ook onze andere blogs.

Comments zijn uitgeschakeld.